close search results icon

Ο Γ. Βρούτσης και η Σ. Σακοράφα «ξεπροβόδισαν» την ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των αθλητών.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη, οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας πόζαραν για την καθιερωμένη φωτογράφιση με τα εθνικά χρώματα και μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την αποστολή ξεπροβόδισαν και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο γγ της ομοσπονδίας, Γιώργος Γιατρουδάκης, και εκπρόσωποι των χορηγών.

Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες των αθλητών. Δήλωσαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με στόχο τις διακρίσεις και την τιμή των εθνικών χρωμάτων.

«Η Ελλάδα είναι η γενέτειρα του κλασικού αθλητισμού και του Ολυμπισμού, γι’ αυτό κάθε αθλητής και αθλήτρια που εκπροσωπεί τα εθνικά χρώματα κουβαλάει μαζί του μια βαριά κληρονομιά. Εύχομαι να φέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να τιμήσετε το εθνόσημο. Καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθειά σας απέναντι στους καλύτερους της Ευρώπης», τόνισε στο χαιρετισμό του προς τους αθλητές ο κ. Βρούτσης.

«Σας ζηλεύω, θα ήθελα να φοράω φόρμες, να μπω κι εγώ μαζί σας στους αγώνες. Η ομοσπονδία έκανε ό,τι καλύτερα μπορούσε με τη βοήθεια του Υπουργείου και της ΕΟΕ για να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματά σας. Το εθνόσημο είναι βαρύ στο στήθος και είναι αυτό μέσα από το οποίο εκπροσωπείται και τη χώρα. Είμαι σίγουρη πως θα γυρίσετε με περισσότερες εμπειρίες και συναισθήματα. Εύχομαι καλή επιτυχία και να πετύχετε τους στόχους σας» είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

«Ο κύριος Βρούτσης βοηθάει αθόρυβα τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπουργό και όσους είναι κοντά μας και καλή επιτυχία στα παιδιά μας» δήλωσε από τη μεριά του ο Γιώργος Γιατρουδάκης.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ