close search results icon

Ο Μητσοτάκης ζήτησε τη διαγραφή Σαλμά από την Κ.Ο. της Ν.Δ.

Ο πρωθυπουργός παραπέμπει τον βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Ο Μητσοτάκης ζήτησε τη διαγραφή Σαλμά από την Κ.Ο. της Ν.Δ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην επιτροπή με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μ. Σαλμάς ανήκει στην ομάδα των 11 «γαλάζιων» βουλευτών που έβαλαν πρόσφατα στην πρέσα την κυβέρνηση Μητσοτάκη με την ερώτησή τους για τα κόκκινα δάνεια, η οποία εμπεριείχε σαφή κριτική κατά της πολιτικής που ασκείται.

Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη ο Μ. Σαλμάς μίλησε στο Open TV και σημείωσε ότι «ρωτήσαμε για τον κόσμο και η ερώτηση απαντιέται για το πώς οι τράπεζες μείωσαν τα κόκκινα δάνεια», σχολιάζοντας ότι «αυτό ήταν αυτονόητο αφού δόθηκαν στα funds». Αποκάλυψε, ακόμη, ότι ήταν κι άλλοι βουλευτές που ήθελαν να υπογράψουν εκ των υστέρων τη συγκεκριμένη ερώτηση, ενώ απέρριψε τα περί αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «μπαίνουμε σε άλλη φάση, πρέπει να υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των πολιτών. Εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε τι δεν λειτουργεί καλά».

Περισσότερα σε λίγο...

πηγή: efsyn.gr

* κεντρική φώτο: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ