close search results icon

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην Έδεσσα για την κοπή της βασιλόπιτας ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ Πέλλας

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην Έδεσσα για την κοπή της βασιλόπιτας ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ Πέλλας


Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, η Έδεσσα θα φιλοξενήσει μια σημαντική εκδήλωση, καθώς ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ και της ΟΝΝΕΔ Πέλλας. Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος μελών και φίλων της παράταξης, αποτελώντας μια ευκαιρία για ενότητα και ανταλλαγή απόψεων.

1000093337.jpg


Ιδιαίτερη μνεία αξίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Μάκης Χατζηλιαδης, ένας νέος, δυναμικός και δραστήριος ηγέτης. Ο κ. Χατζηλιαδης έχει ξεχωρίσει για τις πρωτοβουλίες του και τη συμβολή του σε δράσεις που ενισχύουν τη νεολαία και προάγουν την τοπική ανάπτυξη. Η παρουσία του έχει δώσει νέο αέρα στην ΟΝΝΕΔ Πέλλας, κερδίζοντας την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας.

makis.jpg


Ο κ. Θεοδωρικάκος, κατά την ομιλία του, αναμένεται να αναφερθεί στη σημασία της ενεργής συμμετοχής των νέων στα κοινά, ενώ θα συγχαρεί τη ΔΕΕΠ και ιδιαίτερα την ΟΝΝΕΔ Πέλλας για το έργο τους. Θα υπογραμμίσει τη σημασία της συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον, με την κοπή της βασιλόπιτας να συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα για τη χρονιά που έρχεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ