close search results icon

Ο Θεοδωρικάκος πήγε για «μασάζ», αλλά άκουσε… γκρίνιες από γαλάζιους βουλευτές

Νέος γύρος συναντήσεων για να αλλάξει το κακό κλίμα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Αποδέκτης παραπόνων από βουλευτές της Ν.Δ. φαίνεται πως έγινε ένας ακόμη υπουργός της κυβέρνησης, στο πλαίσιο κλειστής συνεδρίασης στη Βουλή.

«Γαλάζιοι» βουλευτές έχουν πυκνώσει τις κριτικές τους παρεμβάσεις, καθώς το εσωτερικό του κόμματος βράζει με τα παραδείγματα να είναι πολλά και να έχουν ως αποκορύφωμα τις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, αλλά και τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά.

Τον ρόλο του… μασέρ ανέλαβε αυτή τη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης με στόχο να ενημερώσει σχετικά με τα κυβερνητικά μέτρα για την ακρίβεια και τη λειτουργία της αγοράς.

Πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι, πέραν από τον μικρό αριθμό βουλευτών που έδωσαν το «παρών», ο υπουργός έγινε αποδέκτης αρκετών παραπόνων για την ακρίβεια, ακόμη και για την αλματώδη άνοδο των τιμών στα ακτοπλοϊκά.

Ο Γιώργος Βλάχος, ο οποίος είχε μόλις χθες αντιπαράθεση με τον Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με ερώτηση που κατέθεσε για τα «κόκκινα δάνεια», φέρεται να διαμαρτυρήθηκε πως εάν δεν μπει πλαφόν κέρδους στα σούπερ μάρκετ δεν θα αποδώσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ήπια κριτική φέρεται να ασκήθηκε και από τους Γιάννη Παππά, Θανάση Καββαδία, ενώ ο Βασίλης Υψηλάντης φέρεται να έκανε λόγο για «ειδική ακρίβεια» στα νησιά λόγω των αυξημένων τιμών σε ακτοπλοϊκά, αλλά και τα καύσιμα. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να επανασυσταθεί το υπουργείο Εμπορίου, επισημαίνοντας ότι σε μια εποχή με τόσο μεγάλη πίεση δεν γίνεται το θέμα των τιμών να βρίσκεται σε υπερδομή με παράλληλα καθήκοντα.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης προσερχόμενος στη συνεδρίαση είχε τονίσει πως επιθυμεί να συμβουλευτεί τους βουλευτές προτού παρουσιάσει το σχέδιο για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

πηγή: efsyn.gr

* κεντρική φώτο: «Γαλάζια» γκρίνια προς τον υπουργό Ανάπτυξης. | Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ