close search results icon

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου ενόψει της πρεμιέρας και το μήνυμα της νέας σεζόν!

Δεν έδειξε... ενδεκάδα πάντως. 

Αποφασισμένος να κινηθεί με τους ποδοσφαιριστές που τον συνόδεψαν στη μεγαλύτερη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Τουλάχιστον αυτό δείχνει ο τρόπος που προσεγγίζει το αποψινό παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα (24/7, 20.30).

Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ερωτηθείς για το ματς με την Μπάνια Λούκα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προφανώς δεν έδειξε... ενδεκάδα, ωστόσο, έστειλε και δημοσίως τα μηνύματά του. Τι ισχυρίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ; Πως το μυστικό της επιτυχίας πέρσι, ήταν η διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, επισήμανε χαρακτηριστικά πως «έτσι θα κινηθούμε και φέτος».

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως άπαντες κρίνονται απαραίτητοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή θα κληθούν να πάρουν την ευκαιρία τους και πως η απαιτητική σεζόν θα δώσει σε όλους αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό που τονίζει διαρκώς στους πρωταθλητές Ελλάδος είναι πως ό,τι κατέκτησαν, το πέτυχαν μέσα από την δουλειά τους και όχι από την τύχη.

Αναφορικά με το αποψινό παιχνίδι, πολλοί μπορεί να είχαν κατά νου πως ποδοσφαιριστές όπως ο Κεντζιόρα, ο Κωνσταντέλιας θα είναι δεδομένα στο αρχικό σχήμα, ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιθανότατα θα κινηθεί διαφορετικά, επιστρατεύοντας Εκόνγκ και Μουργκ που ήταν από την πρώτη ημέρα στην διάθεσή του...

Ο Αντρίγια δεδομένα δεν θα είναι στην αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ καθώς ενσωματώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα σε ρυθμούς προπονήσεων, με τους Ντεσπόντοφ - Τάισον να ξεκινούν στα φτερά της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, στα χαφ, όπως όλα δείχνουν, θα πάει στα... σίγουρα με Σβαμπ - Οζντόεφ, θέλοντας να δώσει ακόμη περισσότερο χρόνο στον Καμαρά, τον οποίο δεν αποκλείεται να ρίξει στο β΄ημίχρονο.

Είναι ενδεικτικές αυτές οι περιπτώσεις για το πως σκέφτεται και θέλει να κινηθεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πρεμιέρα κιόλας της νέας σεζόν, φροντίζοντας παράλληλα να κρατά σε εγρήγορση και όλο τον πάγκο. Αυτό που έχει περάσει ως μήνυμα στους αναπληρωματικούς της αναμέτρησης είναι πως μπορούν να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και από τους παίκτες που έρχονται ως αλλαγή και μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις για 40 λεπτά.

πηγή: sdna.gr- Ελένη Μπούντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ