close search results icon

Οι σούπερ σταρ που θα βρεθούν στο Παρίσι για την τελετή έναρξης

Έναρξη μιας διοργάνωσης γεμάτης συγκινήσεις και αθλητικό πνεύμα.

Στις 26 Ιουλίου, η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων θα ανάψει στο Παρίσι, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διοργάνωσης γεμάτης συγκινήσεις και αθλητικό πνεύμα.

Η Σελίν Ντιόν έφτασε στο Παρίσι, φουντώνοντας τις φήμες για συμμετοχή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η 56χρονη Καναδή τραγουδίστρια, που είχε μαγέψει το κοινό στην τελετή έναρξης των Αγώνων του 1996 στην Ατλάντα, ετοιμάζεται για μια συγκινητική εμφάνιση, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Η άφιξή της, σε αντίθεση με την άκρα μυστικότητα που περιβάλλει την φημολογούμενη συμμετοχή της Λέιντι Γκάγκα, τροφοδοτεί τις ελπίδες των θαυμαστών για μια αξέχαστη παράσταση.

Σε συνέντευξη στη γαλλική Vogue τον Απρίλιο, η Ντιόν αποκάλυψε τη μάχη της με το σύνδρομο του άκαμπτου προσώπου, συγκινώντας εκατομμύρια ανθρώπους. Η επιμονή και το θάρρος της αποτελούν έμπνευση για όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.

Παρότι η οργανωτική επιτροπή και η ίδια η τραγουδίστρια τηρούν σιγή ιχθύος, η άφιξή της στο Παρίσι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας πραγματικά ξεχωριστής εμφάνισης.

Στο Παρίσι έφτασε και η Ριάνα, φέρνοντας μαζί της αέρα glamour και φήμες για συμμετοχή στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η η 36χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος δεν έχασε χρόνο και διαφήμισε την πολύ μεγάλη χορηγία που εξασφάλισε με την εταιρεία καλλυντικών της για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Σίγουρα, η τελετή έναρξης υπόσχεται να είναι εντυπωσιακή, γεμάτη μουσική, χορό και φαντασμαγορικά εφέ, με φόντο τον Σηκουάνα, σε μια πρωτοποριακή επιλογή, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών, η τελετή θα λάβει χώρα εκτός σταδίου.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ