Ολυμπιακός – ΑΕΚ 6-0: Διέλυσε την Ένωση και φουλάρει για τελικό
Ερυθρόλευκο πάρτι!

Ιστορία γράφτηκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”, εκεί όπου ο φοβερός Ολυμπιακός επικράτησε με 6-0 της ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η νίκη αυτή έφερε την υπογραφή των Πάλμα, Όρτα και Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι έκαναν όργια στο Φάληρο.
Στο δεύτερο μέρος οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν να… πυροβολούν. Μέσα σε 10 λεπτά το σκορ είχε μετατραπεί από 3-0 σε 5-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Πάλμα και Γιάρεμτσουκ. Το κερασάκι στην τούρτα ανήκε στον Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε το 6-0.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται, πλέον, μία ανάσα από τον τελικό του ΟΑΚΑ, με τη ρεβάνς να μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα. Αυτή θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στην OPAP Arena και η Ένωση θα χρειαστεί ένα “θαύμα” για να περάσει στην επόμενη φάση.
από το sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Εκδήλωση για την παραβατικότητα στην Έδεσσα
22 Απριλίου 2025 -
Η Γεωπολιτική αξία του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού
22 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ