close search results icon

Ομάδες Γυναικών Έδεσσας – Σκύδρας και Γιαννιτσών: Συγκέντρωση – συναυλία για την Παλαιστίνη

Ομάδες Γυναικών Έδεσσας – Σκύδρας και Γιαννιτσών: Συγκέντρωση – συναυλία για την Παλαιστίνη

Οι Ομάδες Γυναικών Έδεσσας – Σκύδρας και Γιαννιτσών (μέλη ΟΓΕ) καλούν τις γυναίκες να συμμετέχουμε μαζικά στη μεγάλη συγκέντρωση – συναυλία για την Παλαιστίνη την Κυριακή 16 Ιούνη, στις 20:00 στην Έδεσσα, στους Μικρούς Καταρράκτες που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία του Νομού Πέλλας.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στον παλαιστινιακό λαό που βιώνει τις βάρβαρες συνέπειες της ισραηλινής κατοχής και στον αγώνα του για να αποκτήσει τη δική του ανεξάρτητη πατρίδα. Η σκέψη μας και η καρδιά μας βρίσκεται στις γυναίκες της Παλαιστίνης και τα παιδιά τους, που αντιμετωπίζουν τη βάναυση βία και τρομοκρατία της ισραηλινής πολεμικής μηχανής.

Καταδικάζουμε τα διαχρονικά εγκλήματα της ισραηλινής κατοχής που δολοφονεί, φυλακίζει, βασανίζει τους Παλαιστίνιους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, που διαπράττει τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Καταγγέλλουμε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και την κυβέρνηση που τόσους μήνες στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ να σκοτώνει χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και αμάχους αφήνοντας πίσω ερείπια, πείνα και δυστυχία, προκαλώντας ταυτόχρονα ένα από τα μεγαλύτερα κύματα προσφύγων της σύγχρονης ιστορίας.

Επικοινωνήστε με τις ομάδες γυναικών, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με τον δικό σας τρόπο. Ένα τραγούδι, ένα ποίημα, μια ζωγραφιά. Κάθε συμμετοχή θα γίνει μια ακόμα κραυγή για κάθε νεκρό παιδί στην αγωνιζόμενη Παλαιστίνη. Εκφράζουμε μαχητικά την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό.

Να σταματήσει τώρα η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα!

Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας στο σφαγείο!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ