close search results icon

Πανταχού παρούσα η Μαρία Παπαδοπουλου

Σειρά συναντήσεων για την επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας 

Πανταχού παρούσα η Μαρία Παπαδοπουλου

Ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα είχε κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας η Μαρία Παπαδοπουλου 

fb-img-1707634208218.jpg

Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας βρέθηκε στην έκθεση Agrotica, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τις νέες προκλήσεις στην φορολογία των αγροτών αλλά και για τα προβλήματα του κλάδου, μιας και η Σκύδρα είναι καθαρά μια αγροτικη περιοχή.  Η ίδια δήλωσε 

📍Παρούσα το Σάββατο με διπλή ιδιότητα ώς FOX ACCOUNTING και ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» ,μαζί εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και μέλη του συνδυασμού παλιά και νέα στην Agrotica!

📌Η Agrotica είναι ένα γεγονός θεσμός που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σ επαφή με αγρότες , συνεταιριστές , επιχειρηματίες σε πανελλαδικό επίπεδο ! 

📌´Έτσι είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε, να παραθέσουμε τους προβληματισμούς και τις ιδέες μας με αγρότες απ όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα θέσαμε ζητήματα συνεργασιών με τον Αντιπρόεδρο ΕΑΣΗ και από χθες Πρόεδρο Μικρών Συνεταιρισμών της ΕΘΕΑΣ Μύρων Χιλετζάκη ! 

📌Παρακολουθήσαμε το φορολογικό σεμινάριο «Φορολογία Αγροτών Κίνητρα και Ευκαιρίες» με τους έγκριτους ομιλητές ορκωτό ελεγκτή λογιστή Κώστα Νιφορόπουλο και τον φοροτεχνικό Πρόεδρο ΣΕΕΛΦΟΚ Γιώργο Παπαδημητρίου ! Θέσαμε επι τάπητος τους προβληματισμούς μας, καταγράφηκαν οι προτάσεις μας και φύγαμε με γεμάτες αποσκευές άλλη μια φορά !!

📌Προερχόμενη από αμιγώς αγροτική οικογένεια και μη έχοντας αδερφό για κάποιους που επιμένουν να παραποιούν την ταυτότητα μου είμαι βαθύτατα ευαισθητοποιημένη και δηλώνουμε ως «Αλλαγή Σκυτάλης» εμπράκτως δίπλα στους αγρότες !!

fb-img-1707634223351.jpg

Ακολούθως η κα Παπαδοπουλου είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ ανέφερε με ανάρτηση της 

📍Παρούσα την Κυριακή με διπλή ιδιότητα ώς FOX ACCOUNTING και ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» ,μαζί με μέλη του συνδυασμού παλιά και νέα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης !

📌Την Κυριακή συμμετείχαμε στην εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών Σκυδραία και απολαύσαμε την θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση κι απο Σμύρνη Σαλονίκη καθώς και τον απογευματινό καφέ μας !!

📌Μια εξαιρετική παράσταση που αξίζει να την δεις ! Ιστορικές αναδρομές , εικόνες , συναισθήματα , εξαιρετικές ερμηνείες !

📌Ευχαριστούμε τον σύλλογο που μας έδωσε την ευκαιρία να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα ! Και εις άλλα με υγεία !

screenshot-20240211-085048-facebook.jpg

Τέλος η αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας παραβρέθηκε και στον ετήσιο χορό του Επιμελητηρίου Πέλλας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ