ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο: Οι παίκτες που άφησε εκτός ο Καντσελιέρι
Με προβλήματα απέναντι στον "Δικέφαλο" η ισπανική ομάδα.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη σπουδαία αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο που θα διεξαχθεί σήμερα (23/4, 20:15) και θα κρίνει το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο του FIBA Europe Cup.
Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του -7 του πρώτου ματς (72-65) αν θέλει να κάνει δικό του το ευρωπαϊκό τρόπαιο μέσα στο κατάμεστο Παλατάκι.
Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
Έτσι, εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Άλεξ Αντετονούνμπο και ο Βαγγέλης Γιαννάτος οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στην τελική 12άδα για τη μεγάλη αναμέτρηση.
Με προβλήματα η Μπιλμπάο κόντρα στον ΠΑΟΚ
Τόσο ο Καζαλόν, όσο και ο Κουλαμάε δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους και μένουν εκτός αποστολής. Ο πρώτος αγωνίστηκε για μόλις 04:50 λεπτά στο ματς της Ισπανίας, ενώ αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες των αντιπάλων. Αναφορικά με τον δεύτερο, είχε μείνει εκτός και από το πρώτο ματς έχοντας τη φετινή σεζόν 6,1 πόντους μέσο όρο.
Αντίθετα, ο αρχηγός Τσάβι Ραμπασέδα και ο βασικός σέντερ, Τρίγκβι Χλίνασον, επέστρεψαν στη διάθεση των Ισπανών, ωστόσο μετά τον τραυματισμό τους δεν είναι στο 100%.
πηγή: paktoday.gr - ΤΑΣΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Ξημερώνει με τα πρώτα "Ζωοδόχεια 2025" στο Μελίσσι
23 Απριλίου 2025 -
"Βασιλική" κατοστάρα και στο Final Four η ΑΕK
23 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ