close search results icon

ΠΑΟΚ: Πρόοδος με Τισουντάλι - Τι ισχύει με Τσάλοβ

Yπάρχει διάθεση.

Φιόντορ Τσάλοβ και Τάρικ Τισουντάλι είναι οι δύο υποθέσεις που βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να «ψαλιδίζουν» τη διαφορά με τον Μαροκινό, περιμένοντας παράλληλα το «πράσινο» φως από την Μόσχα.

Με ανάρτησή του, ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, έκανε εχθές το βράδυ λόγο για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Γάνδη προκειμένου να κλείσει το deal για τον Τάρικ Τισουντάλι. Μάλιστα, μιλούσε για λεπτομέρειες που εκκρεμούν προκειμένου ο Μαροκινός να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ώρες παρατηρείται σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις. Οι δύο πλευρές είχαν μία διαφορά περίπου 300.000 ευρώ στις ετήσιες απολαβές του τριετούς συμβολαίου για το οποίο συζητάνε που, όμως, έχει μειωθεί αισθητά πλέον και αυτό δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Ποιο είναι αυτό; Η τελική συμφωνία με την Γάνδη. Και εκεί υπάρχει διαφορά με φόντο το οριστικό deal, ωστόσο, και από τους εμπλεκόμενους υπάρχει διάθεση να καλυφθεί η διαφορά και άμεσα να κλείσει η σημαντική εκκρεμότητα.

Αναφορικά με την υπόθεση του Φιόντορ Τσάλοβ, όπως είναι ήδη γνωστό, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει προφορική συμφωνία ύψους 1.3 εκατ. ευρώ συν 300.000 ευρώ μπόνους ετησίως με ορίζοντα 3ετίας. Ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ που αναμένει όμως την έγγραφη διαβεβαίωση για να προχωρήσουν οι Θεσσαλονικείς στην αποπληρωμή της ρήτρας του.

Τις τελευταίες ημέρες, η διαφαινόμενη μετακίνηση του Τσάλοβ στον ΠΑΟΚ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην Ρωσία και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο παίκτης είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας της Μόσχας, είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να αποχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να διαταραχθούν οι σχέσεις του με τον πρόεδρο αλλά και το club.

Μάλιστα, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μέχρι να δρομολογηθούν οι εξελίξεις...

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ