Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το ρεπορτάζ για τις ακατάλληλες υποδομές του ΑΠΘ
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.
![Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το ρεπορτάζ για τις ακατάλληλες υποδομές του ΑΠΘ Παρέμβαση εισαγγελέα μετά το ρεπορτάζ για τις ακατάλληλες υποδομές του ΑΠΘ](https://www.pellanews.gr/portal-img/single_article/71/screenshot-2-HT0d2.png)
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αφορμή το ρεπορτάζ του OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο ανέδειξε σωρεία παραλείψεων στις υποδομές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, στο κτήριο Διοίκησης.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές η διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης αφορά τη διακρίβωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων και δη παραβίαση κανόνων οικοδομικής.
Μάλιστα ο προϊστάμενος ζητά με την επισύναψη ελέγχων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και της Επιθεώρησης Εργασίας και καταθέσεις υπαλλήλων των παραπάνω υπηρεσιών, καθώς και από μέλη του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, καθώς επί χρόνια «φώναζαν» για τις ακατάλληλες κτιριακές μονάδες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Το pellanews.gr συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων
18 Φεβρουαρίου 2025 -
Ακόμα μία βλάβη σε συρμό της Hellenic Train
17 Φεβρουαρίου 2025 -
Από τα γήπεδα στο σανίδι και στην αυτοδιοίκηση
17 Φεβρουαρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ