Παρουσία του Διονύση Σταμενίτη σε Κρανιά, Πετριά και Τσάκους παραμονή του Αγίου Γεωργίου

Την παραμονή της εορτής του Αγίου Γεωργίου, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης βρέθηκε κοντά στους πολίτες, επισκεπτόμενος την Κρανιά και την Πετριά του Δήμου Σκύδρας, καθώς και τους Τσάκους του Δήμου Αλμωπίας.

Με την παρουσία του στις τοπικές εκδηλώσεις, ο κ. Σταμενίτης τίμησε έναν από τους πιο αγαπητούς Αγίους της Ορθοδοξίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, να ανταλλάξει ευχές και να αφουγκραστεί τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Η συνεχής επαφή του με τις τοπικές κοινωνίες αποτελεί σταθερό χαρακτηριστικό της πολιτικής του πορείας, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τις περιοχές της Πέλλας και τη στήριξη του αγροτικού και κοινωνικού ιστού της υπαίθρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΣΦ ΠΑΟΚ: «Το Παλατάκι να θυμίζει ένδοξες στιγμές Παλαι!»
22 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ