close search results icon

Παρουσίαση της Τουριστικής Ταυτότητας του Δήμου Ναουσας στην δράση «Tourism & Gastronomy Networking Lunch»

Ποιος ο στόχος της δράσης. 

Παρουσίαση της Τουριστικής Ταυτότητας του Δήμου Ναουσας στην δράση «Tourism & Gastronomy Networking Lunch»

Την Τουριστική Ταυτότητα του Δήμου Νάουσας είχε την ευκαιρία να αναδείξει και να παρουσιάσει ο Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, στη δράση «Tourism & Gastronomy Networking Lunch», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Στόχος της δράσης ήταν η διάδοση της πληροφορίας σχετικά με τα πολιτιστικά, φυσιολατρικά, θρησκευτικά και γαστρονομικά αξιοθέατα της περιοχής καθώς και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού στο ευρύτερο δημοσιογραφικό και τουριστικό επιχειρηματικό κοινό της χώρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι από επιλεγμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, 5 διακεκριμένοι δημιουργοί περιεχομένου και 10 εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων.

Ο Δήμος Νάουσας, εκτός από την παρουσίαση της Τουριστικής του Ταυτότητας, διένειμε στους παρευρισκομένους, αναμνηστικά είδη και τουριστικά έντυπα τα οποία περιλήφθηκαν στη τσάντα με το ενημερωτικό υλικό και τα αναμνηστικά δώρα για τους συμμετέχοντες.

touristikitaftotitaathina-1.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ