close search results icon

ΠΑΣΟΚ Πέλλας: "Έξω απο τα δόντια" ο Παντελής Μάρκου απέναντι στον "αρνητικό" Μαργαρίτη

Τι ανέφερε Γραμματέας του κινήματος στο Νομό. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Κριτική και μάλιστα εν είδη ενός...σχεδόν ξεσπάσματος έκανε, στα όσα ανέφερε το πρωί στον ΣΚΑΙ το μέλος της Π.Γ. του Κινήματος Θόδωρος Μαργαρίτης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πέλλας Παντελή Μάρκου.

Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης εμφανίστηκε σήμερα πρωί πρωί στον ΣΚΑΙ, και στο πρώτο λεπτό της τοποθέτησής του αυτό που βρήκε να σχολιάσει αρνητικά ήταν ο παλμός στην χθεσινή ομιλία του Προέδρου, που τον χαρακτήρισε μάλιστα ως "μελανό σημείο". 

Σύντροφε, συγγνώμη που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αφήσαμε ζωές και δουλειές και κάναμε χιλιόμετρα για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σε μια κρίσιμη συνεδρίαση για την Παράταξη. 

Κακώς δεν αφήσαμε εσάς τους κατ' επάγγελμα παράγοντες να παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον του χώρου, για εμάς αλλά χωρίς εμάς, όπως έκανες πριν λίγες μέρες με την ανοιχτή πρόσκλησή σου προς τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία διαδικασία, χωρίς καμία απόφαση οργάνου.

Βεβαίως, στα σχόλια άρχισε κριτική και από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κ. Μάρκου έθεσε το δάκτυλο επί των τύπο των ήλων, για το κλίμα που ορισμένοι προσπαθούν να "διασπείρουν", αγνοώντας την προσπάθειας εκατοντάδων στελεχών από την Περιφέρεια, όπως είναι η Πέλλα. 

screenshot-25-nArkk.png

Το pellaews.gr έχοντας παρακολουθήσει και κάνοντας πολλαπλά ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ της Πέλλας, έχει παρατηρήσει μια συνεχή και έντονη προσπάθεια από πλευράς των στελεχών του Κινήματος. Δεν μπορεί λοιπόν πραγματικά, ο Μαργαρίτης και ο κάθε Μαργαρίτης να υποτιμά κανέναν και να προσβάλλει καταστάσεις, πριν πάρουν τον δρόμο που προβλέπεται και θα αποφασιστεί από τα εκλογικά όργανα. 

Και πρόκειται είτε για νέους ανθρώπους είτε για στελέχη που δεν εγκατέλειψαν ποτέ το Κίνημα για να "μεταγραφούν" σε άλλο χώρο, σαν άλλοι "ποδοσφαιριστές"...

(φώτο αρχείου pellanews.gr- ΠΑΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ