close search results icon

ΠΕΔΚΜ: Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας

Ποιοι θα τιμηθούν. Ποια τα θέματα της συνεδρίασης που θα προηγηθεί της εκδήλωσης. 

ΠΕΔΚΜ: Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας οργανώνει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) αύριο, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2025, στην αίθουσα “Δίας” του ξενοδοχείου Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3, Θεσσαλονίκη), ώρα 20:00

Με αφορμή την εκδήλωση, θα τιμηθούν η Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αθηνά Αηδονά, η οποία θα είναι η κεντρική ομιλήτρια, με θέμα: «Η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης, μόνος δρόμος για λύσεις και ανάπτυξη των κοινωνιών», καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τέχνης του ΑΠΘ, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η Αγιορειτική Εστία, και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για τη διαχρονική προσφορά τους στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί πρωτοχρονιάτικο έπαθλο στον δήμο που θα κληρωθεί.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί και αναμένεται να παραστούν ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, βουλευτές της Θεσσαλονίκης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Συνεδρίαση Δ.Σ

Νωρίτερα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:

ü Παρουσίαση σχεδίου από τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής με θέμα «Το πέρασμα του Μεγαλέξανδρου στην Ασία»

ü Υποστήριξη πανελλήνιου τελικού διαγωνισμού Ρομποτικής και Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

ü Πρόταση συνδιοργάνωσης συνεδρίου με τίτλο: «Η Διασυνοριακή Συνεργασία στη Ν.Α, Προκλήσεις – προβλήματα – Προοπτικές»

ü Συμβασιούχοι στις κοινωνικές δομές των δήμων, στους Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ κ.α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ