close search results icon

Πευκοχώρι: Προσομοίωση στο παιχνίδι-θανάτου στο Λούνα Παρκ από μηχανικούς – Στο σημείο και ο πατέρας (VIDEO)

Τρεις πιστοποιημένοι μηχανικοί από την κατασκευαστική εταιρεία έχουν εισέλθει στους χώρους του.

Πευκοχώρι: Προσομοίωση στο παιχνίδι-θανάτου στο Λούνα Παρκ από μηχανικούς – Στο σημείο και ο πατέρας (VIDEO)

Με προσομοίωση στο φονικό παιχνίδι «Crazy Dance» που κόστισε τη ζωή του 19χρονου Γιάννη εξελίσσεται το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική.

Τρεις πιστοποιημένοι μηχανικοί από την κατασκευαστική εταιρεία έχουν εισέλθει στους χώρους του Λούνα Παρκ και συνοδεία αστυνομικών πραγματοποιούν προσομοίωση και εξετάζουν τις αντοχές, δοκιμάζοντας τις εντάσεις στην ταχύτητα του μηχανήματος.

Τι δείχνει η πρώτη διαπίστωση – Επανασύνδεσαν το ρεύμα

Για τις ανάγκες του τεχνικού ελέγχου ο ΔΕΔΔΗΕ κλήθηκε στο σημείο ώστε να επαναφέρει το ρεύμα – ο ιδιοκτήτης 58 ετών εκτός τη σωρεία παραλείψεων, φέρεται να έκανε τουλάχιστον δύο αυθαίρετες επανασυνδέσεις τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThessToday.gr από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι μηχανικοί φέρεται να εξέφρασαν την διαπίστωση ότι δεν κλείνουν σωστά ούτε οι ασφάλειες των καθισμάτων. Την ίδια ώρα ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο βρίσκεται στο μοιραίο Λούνα Παρκ μαζί με τον γιο του που επέβαινε στο ίδιο μηχάνημα, και παρακολουθεί την εξέλιξη της διαδικασίας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι μηχανικοί φέρουν μαζί τους ειδικό μπλοκάκι με το οποίο καταγράφουν τις παρατηρήσεις τους, αν και τόσο το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και με γυμνό… μάτι, εύκολα μπορούσε να διακρίνει κανείς τις φθορές και τη διάβρωση που είχε υποστεί η μεταλλική βάση του παιχνιδιού.

thesstoday

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ