close search results icon

Πευκώνας Λουτροχωρίου Σκύδρας: Όνειρο η αξιοποίηση του!

Ο Γεώργιος Παναγιωτίδης σ' ένα μίνι αφιέρωμα δείχνει τον δρόμο για την αειφόρο ανάπτυξη του 

Πευκώνας Λουτροχωρίου Σκύδρας: Όνειρο η αξιοποίηση του!

Μπορεί το Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτροχωρίου του Δήμου Σκύδρας να είναι γνωστό για τα ιαματικά του νερά ή αν θέλετε για τη μη αξιοποίηση εδώ και δεκαετιών των ιαματικών του νερών, ωστόσο αυτή η μικρή γωνιά του Δήμου Σκύδρας διαθέτει πολλές ομορφιές μία εξ αυτών και ο Πευκώνας του. 

Ο "πνεύμονας" της περιοχής στέκει με "περηφάνεια" πάνω από το χωριό χαρίζοντας στους κατοίκους όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει ένα μικρό δασάκι, μια πράσινη όαση.

Περήφανος όμως νιώθει κι ένας εκ των μόνιμων εθελοντών του χωριού, που αφιερώνει ώρες ολόκληρες (την ψυχή του θα λέγαμε) για την περιποίηση του και κατά κάποιο τρόπο την αειφόρο ανάπτυξη του. 

20240729194041-img-1364.JPG

Πρόκειται για τον κ. Γεώργιο Παναγιωτίδη ο οποίος είναι ένας από τους ανθρώπους που όχι μόνο για τον Πευκώνα αλλά, γενικότερα, καταβάλλει με τις δικές του δυνάμεις, οτιδήποτε μπορεί, ώστε να αξιοποιηθούν όλα τα "χαρίσματα" που έχει αυτό το χωριό. 

Ιδιαίτερα για τον Πευκώνα, ο κ. Παναγιωτίδης μίλησε στην κάμερα της pellanews.gr και ξενάγησε την Ιωάννα Βασιλούδη κάτω από τα Πεύκα καλώντας τον κόσμο να προσφέρει βοήθεια και όλοι μαζί να ολοκληρώσουν ένα όνειρο ζωής, την αξιοποίηση του και διατήρηση του στο διηνεκές! 

Απολαύστε το πολύ όμορφο βίντεο επιμέλειας Ιωάννας Βασιλούδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ