close search results icon

Πικρή ήττα - αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων (vids)

Ταξίδεψε στην Κοπρίβνιτσα για έναν «τελικό» όπου της έκανε μόνο ένα αποτέλεσμα.

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 3-2 από την Κροατία και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro U21.

Η Εθνική Ελπίδων ταξίδεψε στην Κοπρίβνιτσα για έναν «τελικό» όπου της έκανε μόνο ένα αποτέλεσμα για να πάρει στην τελευταία αγωνιστική την δεύτερη θέση του ομίλου: η νίκη.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφερε να γυρίσει από το άδικο 2-0, ωστόσο οι Κροάτες βρήκαν νικητήριο γκολ λίγο πριν το τέλος και πήραν την νίκη με 3-2, που αφήνει με πικρή γεύση τους Έλληνες διεθνείς που άξιζαν κάτι καλύτερο.

Το αμυντικό τρανζίσιον ήταν ένα άλυτο θέμα για την Ελλάδα που παρότι κυριάρχησε στο γήπεδο, βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τις δύο μοναδικές τελικές των αντιπάλων του.

Ένα ψύχραιμο τελείωμα του Κατσαβέντα (16’) και μία ψηλοκρεμαστή προβολή του Μπέλιο (34’) σε… στραβοκλωτσιά έδωσαν το προβάδισμα με 2-0 στους γηπεδούχους, όμως η ελληνική ομάδα αντέδρασε.

Μία κεφαλιά του Κωστούλα στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1 (45+3’), ενώ στην επόμενη φάση ένα ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση του Μπακούλα από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2, στην απόλυτη ανατροπή.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους: Μπαλωμένο, Κουτσογούλα, Κωνσταντόπουλο, Κωστή, Αποστολόπουλο (78’ Κίτσο), Κουρφαλίδη (84’ Μεταξά), Μπακούλα (78’ Τζίμα), Μουζακίτη (55’ Καλογερόπουλο), Κωστούλα, Νιάρχο (55’ Ζουγλή), Κούτσια.

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ