Πούτιν: Έκρηξη σε λιμουζίνα του - Το ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν επέβαινε κάποιο πρόσωπο στην εν λόγω λιμουζίνα.

Για δολοφονική απόπειρα σε βάρος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα.
Σύμφωνα με τα ρωσικά δημοσιεύματα, λιμουζίνα που ανήκει στον στόλο οχημάτων του Βλαντίμιρ Πούτιν τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που πλησίαζε τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB) στη Μόσχα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό εάν επέβαινε κάποιο πρόσωπο στην εν λόγω λιμουζίνα, ενώ τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν τη φωτιά με τη δήλωση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι ότι ο Πούτιν θα πεθάνει σύντομα.
JUST IN: 🇷🇺 Luxury limousine from Russian President Putin's official motorcade exploded on the streets of Moscow, just blocks from the FSB headquarters.
— BRICS News (@BRICSinfo) March 29, 2025
It's unclear if this is an attempted ass*ssination attempt pic.twitter.com/Da4tcUoZEU
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες, Aurus Senat, αξίζει περίπου 329.000 ευρώ.
πηγή: metrosport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Έρχονται οι..."Δε Στόκερς" στα Γιαννιτσά!
02 Απριλίου 2025 -
Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Έδεσσας: Ανακοινώσεις για το πρόγραμμα
02 Απριλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ