close search results icon

Πρόεδρος ΟΣΕΥΠΕ: Υπάρχουν κι άλλα βίντεο με τον Αυγενάκη

Τι ανέφερε ο Κώστας Διαμαντής μιλώντας στον Alpha.

Σε δεινή θέση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δίνει εξηγήσεις στην ΚΟ του κόμματός του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πάει για διαγραφή.

Το πρωί ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ένα μπαράζ παρεμβάσεων επιχείρησε να δώσει τη δική του εκδοχή υποστηρίζοντας ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση και όχι χειροδικία, όμως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο με τηλεοπτική του παρέμβαση προαναγγέλλει συνέχεια στο θέμα.

Ο Κώστας Διαμαντής μιλώντας στον Alpha σημείωσε «ήρθε στην Ομοσπονδία μια καταγγελία την οποία ελέγξαμε εξονυχιστικά για ευνόητους λόγους και μας είπαν ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο με τον υπάλληλο του αεροδρομίου. Υπάρχουν κι άλλα βίντεο με αστυνομικούς και πολλά πράγματα».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «αυτά θέλουν διερεύνηση από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως ζητάμε και με επιστολή. Υπάρχουν κι άλλα γεγονότα. Έχουμε καταγγελίες ότι ο πρώην υπουργός χτυπούσε με τα πόδια καρέκλες, έσπρωχνε πράγματα… έχει συνέχεια το θέμα. Ζητάμε να ανοίξουν όλες οι κάμερες και να φανούν όλα τα πραγματικά γεγονότα».

Σύμφωνα με τον Κώστα Διαμαντή «προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον υπάλληλο, έχει κλειστό το κινητό και του λέμε να μην φοβάται κάτι και να μιλήσει».

πηγή: efsyn.gr

κεντρική φώτο: Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης | ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ