close search results icon

Προβληματισμός μετά το δημοσκοπικό σοκ: Σε ποια περιοχή βυθίζεται η ΝΔ

Τι έδειξαν οι κρυφές μετρήσεις. 

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι αρχηγοί των κομμάτων πραγματοποιούν περιοδείες σε όλη τη χώρα προκειμένου να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους… επιλέξουν στην κάλπη.

Ωστόσο υπάρχουν περιοχές που αποτελούν δύσκολη εξίσωση και οι προθέσεις των ψηφοφόρων αποτελούν… μυστήριο.

Σε μια από αυτές η ΝΔ φαίνεται πως έχει χάσει τεράστια ποσοστά με τους πολίτες να γυρίζουν την πλάτη τους στο κυβερνών κόμμα, δεδομένης και της φθοράς που έχει υποστεί μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης.

Στο παρασκήνιο γίνονται δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν δημοσιεύονται, αλλά αποδεικνύονται… αποκαλυπτικές για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, στην κρίσιμη από πολλές απόψεις Βόρεια Ελλάδα η κυλιόμενη μέτρηση έδειξε πως η ΝΔ έχει απολέσει σημαντικό έδαφος, σημειώνοντας μεγάλες απώλειες.

Και μπορεί οι του Μαξίμου να δηλώνουν πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς δεν φαίνεται να ενισχύεται η Δεξιά της Δεξιάς, ωστόσο μόνο τυχαίο δεν είναι ότι για την τόνωση του νεοδημοκρατικού φρονήματος στην περιοχή επιστρατεύονται τρεις κορυφαίοι της κυβέρνησης, οι κ.κ. Βορίδης, Γεωργιάδης και Δένδιας.

πηγή: instanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ