close search results icon

Πύρινα μέτωπα σε Τζουμέρκα, Λακωνία, Πιερία

Για που προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου. 

Μία ακόμα δύσκολη ημέρα για την πυροσβεστική υπηρεσία που βρίσκεται επί ποδός σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση πυρκαγιών.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Κάμπος στη Λακωνία. Η pυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 13:10 και στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της 20 πυροσβέστες με 1 πεζοπόρο τμήμα και 6 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Παράλληλα, πυρκαγιά καίει σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Σταυρός του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 5ης ΕΜΟΔΕ με 3 οχήματα, ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.

Ανησυχία επικρατεί και για το μέτωπο σε χαμηλή βλάστηση στην Αρχαία Πύδνα Πιερίας. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και δεν εμπνέει ανησυχία καθώς, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οριοθετήθηκε άμεσα.

Αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου, θα επικρατεί υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις περιοχές Αττικής, Αργολίδας, Κρήτης, Σκύρου, Σάμου, Ικαρίας, Λέσβου, Χίου, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας.


πηγή: efsyn.gr

κεντρική φώτο: φωτογραφία αρχείου | Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ