Σάκης Αδαμάκης: «Η 25η Μαρτίου έχει διττή σημασία – Ελευθερία και Πίστη»

Ο Αντιδήμαρχος Πέλλας, Σάκης Αδαμάκης, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, τόσο με την αυτοδιοικητική του ιδιότητα όσο και ως ιεροψάλτης.
Ο κ. Αδαμάκης, ο οποίος έψαλε στη Μητρόπολη Γιαννιτσών κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, αναφέρθηκε στη διττή σημασία της εθνικής επετείου, τονίζοντας τον ρόλο της Εκκλησίας στον Αγώνα του 1821.

«Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής, καθώς συνδυάζει την Εθνική Παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η Εκκλησία αποτέλεσε στυλοβάτη του Έθνους και φάρο πίστης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην Επανάσταση», δήλωσε.
Η παρουσία και η συμμετοχή του κ. Αδαμάκη στις εκδηλώσεις επιβεβαιώνουν τη σημασία που αποδίδει τόσο στην παράδοση όσο και στον διαχρονικό ρόλο της Εκκλησίας στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Νέος ΚΟΚ: Πότε θα οδηγούνται στη φυλακή οι οδηγοί
26 Μαρτίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ