close search results icon

Σάμος: Παραιτήθηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου, δε βλέπει κατάρρευση ο Άδωνις

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στους διαγωνισμούς που όμως είναι "άγονοι". 

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά διάλυσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο έχει παρατήσει εντελώς η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τελευταίο παράδειγμα στη μακρά λίστα είναι το νοσοκομείο Σάμου και η κραυγή αγωνίας των ιατρών στη σκιά του περιστατικού με την παιδίατρο που έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο έπειτα από 20ημερη εφημερία.

Η γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο «Τζάνειο», όμως στο νοσοκομείο Σάμου υπάρχουν εξελίξεις, καθώς, όπως έγινε γνωστό η διοικήτρια παραιτήθηκε. Την παραίτησή της έκανε γνωστή ο ίδιος ο υπουργός Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε χθες το βράδυ να απαντήσει στην κριτική και τις καταγγελίες των γιατρών απορρίπτοντας τα όσα περιγράφουν και υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί περί κατάρρευσης του νοσοκομείο απέχουν από την πραγματικότητα.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του ανέφερε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση της διοικήτριας, ενώ έσπευσε να επαναλάβει τα γνωστά, πως έχουν γίνει διαγωνισμοί την τελευταία τετραετία, αλλά μένουν άγονοι λόγο μη ενδιαφέροντος.

πηγή: efsyn.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ