close search results icon

Σανδάλι Σκύδρας: ποιος φταίει γι’ αυτή την εικόνα;

Σανδάλι Σκύδρας: ποιος φταίει γι’ αυτή την εικόνα;

Δύο είναι κατά την εκτίμηση μας αυτοί που φταίνε. Οι αγρότες του Σανδαλίου και ο Δήμος Σκύδρας. Το Υπουργείο δε θα το αναφέρουμε γιατί είναι σα να πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα. Κάποιος θα μπορούσε να πει και ο συνδυασμός των παραπάνω.

Και φυσικά δεν διεκδικεί το Σανδάλι την πρωτοκαθεδρία διότι η ίδια εικόνα υπάρχει σε κάθε χωριό και σε κάθε υδρολυπτικό σημείο του Δήμου Σκύδρας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εν έτη 2022 αυτή η δημοτική αρχή δεν έχει καταφέρει ούτε να δώσει λύση (έστω προσωρινή) ούτε να πείσει τον αγροτικό κόσμο για το τι πρέπει να κάνει.

Μπορεί να ρώτησαν, να προσπάθησαν αλλά μέχρι σήμερα ο Δήμος Σκύδρας εμφανίζει το αποτέλεσμα που βλέπουμε από το υδρολυπτικό σημείο στο δημοτικό διαμέρισμα του Σανδαλίου. Μια αποκαρδιωτική εικόνα! Και δε μπορεί αυτό να συνεχιστεί!

Και επαναλαμβάνουμε… κάποιοι Δήμοι κάτι έκαναν. Κι αν δεν κατάφεραν να λύσουν το θέμα οριστικά το έβαλαν πάντως σε μια σειρά. Γιατί, πράγματι, αν λες τον αγρότη βάλε το μπουκάλι πλυμένο στον κάδο κι αυτός το πετάει στα χόρτα τότε μιλάμε γι΄άλλο πρόβλημα που και γι’ αυτό υπάρχει λύση αλλά πρέπει να υπάρχει και βούληση.

kena-suskeuasias-futofarmaka-skudra.jpg


Κι όσο οι αναγνώστες μας στέλνουν εικόνες που αναδεικνύουν χρόνια άλυτα ζητήματα δεν θα κουραζόμαστε ποτέ να τα αναδεικνύουμε! Κι ας επαναλαμβανόμαστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ