close search results icon

Συγχαρητήριο Γενικού Λυκείου Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου»

Συγχαρητήριο Γενικού Λυκείου Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου»

Συγχαρητήριο Γενικού Λυκείου Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου»

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων/-ουσών του Γενικού Λυκείου Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου» συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των επιτυχόντων/-ουσών σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επισφράγισαν τη μαθητική τους πορεία πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους. Μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανους/-ες το γεγονός πως μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας πέτυχαν τον στόχο τους με την εισαγωγή τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πολλές εκ των οποίων είναι περιζήτητες και υψηλόβαθμες και μάλιστα κάποιοι/-ες με ιδιαίτερα καλή σειρά στο σύνολο των εισακτέων στην αντίστοιχη σχολή.

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να έχουν κάθε πρόοδο στη νέα πορεία που ξεκινούν στα επιστημονικά πεδία της επιλογής τους και κάθε επιτυχία στη ζωή τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, πραγματοποιώντας τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

Συγχαίρουμε, επίσης, τις οικογένειες των μαθητών/-τριών που στάθηκαν συμπαραστάτες και αρωγοί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και ευχόμαστε να γνωρίσουν πολλές ακόμα στιγμές ευτυχίας και περηφάνιας από τις μελλοντικές επιτυχίες των παιδιών τους.

Θερμά συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους/στις μαθητές/-τριες που δεν πέτυχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα για την προσπάθειά και τον συνεχή αγώνα τους, με την υπενθύμιση πως οι δρόμοι της ζωής τώρα ανοίγονται μπροστά τους και όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν αν συνεχίσουν να προσπαθούν. Τους ευχόμαστε να επιτύχουν σε όποιους στόχους θέσουν από εδώ και πέρα.

Το Γενικό Λύκειο Σκύδρας εξακολουθεί να είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για τους/τις μαθητές/-τριες του και μετά την ολοκλήρωση της φοίτησής τους σε αυτό και πάντα στη διάθεσή τους για ό,τι χρειαστούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ