Φίλιππος Βέροιας βόλεϊ: Ο Τάκης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει Α΄ προπονητής | PellaNews

Φίλιππος Βέροιας βόλεϊ: Ο Τάκης Χριστοφορίδης αναλαμβάνει Α΄ προπονητής

Μετά τη λύση συνεργασίας του Φίλιππου Βέροιας με τον Σωκράτη Τζουμάκα θέση πρώτου προπονητή ανέλαβε ο Σκυδραίος Τάκης Χριστοφορίδης. 

Η ανακοίνωση της Διοίκησης: 

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας μας, Σωκράτη Τζιουμάκα και τον διαγώνιο, Γιώργο Τζιουμάκα. 

Πατέρας και ο γιός Τζιουμάκας πρόσφεραν πολλά, κατά τη θητεία τους στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας», συνδέοντας αμφότεροι τα ονόματά τους με τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο.

Η οικογένεια του τμήματος βόλεϊ του Α.Π.Σ. Φίλιππου Βέροιας τους ευχαριστεί και τους δύο θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Χρέη προπονητή της ομάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του κ. Τζιουμάκα και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής του συλλόγου, Τάκης Χριστοφορίδης.»

Σε δηλώσεις του στο pellanews.gr ο Σκυδραίος προπονητής, γνωστός για την υπομονή του και την εργατικότητα του δήλωσε: «γνωρίζω καλά την ομάδα και θα δουλέψουμε με μεθοδικότητα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»