Για το εισιτήριο του τελικού! | PellaNews

Για το εισιτήριο του τελικού!

Εδεσσαικός και Αλμωπός αναμετρώνται σήμερα στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Εδεσσας με έπαθλο το εισιτήριο στον τελικό της ΕΠΣ Πέλλας. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρσι στα ημιτελικά με διπλές όμως αναμετρήσεις και με τον Εδεσσαϊκό να παίρνει την πρόκριση και το κύπελλο. 

Η αναμέτρηση - που είναι και νοκ άουτ- μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός καθώς πρόκειται για τις δύο πιο ιστορικές ομάδες της Πέλλας. Πριν από λίγες εβδομάδες οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα μάλιστα του Πέτρου Πεχλιβανη στον πάγκο του Εδεσσαϊκού και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1.

Ο Αλμωπός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα πάει στην Έδεσσα χωρίς τους τραυματίες Μεντη και Ουορντεν. Αντίθετα ο Εδεσσαϊκός μετά και το διπλό στη Καστοριά έχει κλειδώσει την παρομονη στην κατηγορία και θέλει να κατακτήσει και φέτος το κύπελλο. 

Το pellanews.gr και ο Στέφανος Μιντζας θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας για όλο το ρεπορτάζ της σημαντικής αναμέτρησης αλλά και για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστων.