close search results icon

Σταμενίτης από Θεσσαλία: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σταμενίτης από Θεσσαλία: Να έχετε εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Περιοδεία στην Θεσσαλία πραγματοποίησε ο Διονύσης Σταμενίτης ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισκέφτηκε την Λάρισα,  την Καρδίτσα,  τα Φάρσαλα και άλλες περιοχές όπου πραγματοποίησε συναντήσει με πολίτες και φορείς παρουσιάζοντας το έργο αλλά και τις προθέσεις της κυβέρνησης  

Παράλληλα ο Διονύσης Σταμενίτης μίλησε και σε ημερίδα με θέμα την Ευρωπαϊκό Ένωση ζητώντας στήριξη προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη 

screenshot-20240603-224908-instagram.jpg

Μάλιστα με δήλωση του αναφέρει 

Στη Θεσσαλία με κυβερνητικό κλιμάκιο - Δήμος #Φαρσάλων, Δήμος #Μουζακίου, Δήμος #Καρδίτσας


Στις συναντήσεις του κυβερνητικού κλιμακίου με τους πολίτες, τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους των παραγωγών αλλά και με τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, οι συζητήσεις μας επικεντρώθηκαν στην επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας, στα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία «Daniel», αλλά και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και έχουν συμβάλλει ώστε η περιοχή να βρίσκει και πάλι τον βηματισμό της. 


Όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος των αποζημιώσεων, το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα, όπως έχει ανακοινωθεί, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα που αφορούν τα αρδευτικά δίκτυα και τις αγροτικές υποδομές, με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει να έχουν βοηθήσει σημαντικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες να γίνουν.  


Από την πρώτη ημέρα που τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της Θεσσαλίας, τόσο το σύνολο της κυβέρνησης όσο και ειδικά η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, υπό τον Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στεκόμαστε δίπλα στους Θεσσαλούς, εργαζόμαστε για την επούλωση των πληγών και σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα της περιοχής. 


Οι επερχόμενες ευρωεκλογές ξέρουμε όλοι ότι δεν θα αναδείξουν κυβέρνηση, μπορούν όμως να δώσουν σε αυτήν τη δύναμη να διαπραγματευτεί τα μεγάλα ζητήματα της Ευρώπης για την επόμενη πενταετία, ανάμεσα σε αυτά και οι δυνατότητες μας να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης σε υποδομές και παραγωγές. 


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και τις θέσεις της χώρας μας και να πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ευρώ-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της επόμενης ημέρας της χώρας μας στην Ευρώπη και μπορούν επάξια να διαπραγματευτούν προς όφελος της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών. Η ψήφος στην παράταξη μας σηματοδοτεί τη σταθερή πορεία της Ελλάδας πιο κοντά στην Ευρώπη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ