close search results icon

Σταμενίτης: Ως κυβέρνηση δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για αξιοποίηση της ΚΑΠ

Σταμενίτης: Ως κυβέρνηση δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για αξιοποίηση της ΚΑΠ

Στην αξιοποίηση της ΚΑΠ αναφέρθηκε από το Ηράκλειο Κρήτης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κος Σταμενίτης μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας δήλωσε

Αρχάνες Ηρακλείου

Ημερίδα Περιφέρειας Κρήτης και Γενικής Γραμματείας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ «Δημόσιες υποδομές και χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027».

Ως Κυβέρνηση, ως ηγεσία του Υπουργείου, υπό τον Υπουργό #Κώστα_Τσιάρα, ο στόχος μας είναι, να διαμορφώσουμε τις καταλληλότερες και πιο ευνοϊκές συνθήκες για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των σημαντικότατων πόρων της νέας ΚΑΠ, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις με κυριότερη αυτήν της Κλιματικής Κρίσης.

fb-img-1722014468231.jpg


 
Μια από τις κατευθύνσεις που ακολουθούμε για την εξυπηρέτηση αυτού του στόχους μας, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και η οποία αποτελεί στρατηγική επιλογή των κυβερνήσεων της #Νέας_Δημοκρατίας και του #Κυριάκου_Μητσοτάκη είναι να οργανώσουμε τις αγροτικές μας υποδομές ώστε αυτές να συμβάλλουν στη μεγάλη αυτήν προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά, και ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού πλάνου για τη διαχείρηση των υδάτων της Κρήτης.

https://www.minagric.gr/2013-04-05-10-13-09/ministry-example/ypaat-grafeio-typou/deltiatypou/16798-dt260724

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ