close search results icon

Σταμενίτης: Θα προχωρήσουμε στον μετασχηματισμό της Γεωργίας

Σταμενίτης: Θα προχωρήσουμε στον μετασχηματισμό της Γεωργίας

Στην 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Διονύσης Σταμενίτης, όπως είδατε και στο pellanews.gr. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με δήλωση του αναφέρει 

Στο Περίπτερο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συζητήσαμε σήμερα για όλο τις πολιτικές που εφαρμόζουμε με στόχο το πέρασμα του Πρωτογενούς Τομέα στην επόμενη ημέρα.

Οι νέοι Γεωργοί, η Εξωστρεφής Γεωργία και οι τρόποι με τους οποίους θα προχωρήσουμε στον μετασχηματισμό της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας μας βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξαιρετικά ενδιαφέρουσων εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από το ΥΠΑΑΤ με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Είχαμε ακόμα τη χαρά να υποδεχθούμε τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Τροφίμων και Γεωργίας της Γερμανίας Τζέμ Εζντεμίρ, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα που εκτίθενται στο περίπτερο του ΥΠΑΑΤ. Όπως τόνισε ο Υπουργός ΑΑΤ, #Κώστας_Τσιάρας , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει πλέον ως βασική της προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας ότι προσβλέπει σε ενίσχυση της συνεργασίας της χώρας μας με τη Γερμανία.

Μια εποικοδομητική ημέρα, με πολλές συναντήσεις, ανταλλαγή απόψεων αλλά και συζήτηση στα Μέσα Ενημέρωσης για τις πολιτικές που εφαρμόζει συνολικά η Κυβέρνηση του #Κυριάκου_Μητσοτάκη και της #Νέας_Δημοκρατίας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ