close search results icon

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Επίσκεψη σε Σέρρες, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Επίσκεψη σε Σέρρες, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος τη Παρασκευή 29 Μαρτίου θα επισκεφθεί τις Σέρρες. Εκεί, θα πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις όπως με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο, με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Σερρών κ. Σπυρόπουλο Παναγιώτη και με τα μέλη του Εμπορικού & Οικονομικού Επιμελητήριου της περιοχής. Επίσης θα επισκεφθεί το ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ηλιαχτίδα”, τον Σύλλογο Φίλων & Εθελοντών Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων και τις εγκαταστάσεις της ΚΡΙ- ΚΡΙ και του Μουσείου Παγωτού. Τέλος θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Σερρών της Ν.Δ ενώ στις 19.30 θα συναντηθεί με πολίτες στο καφέ Cityζεν Τέρμα Εξοχών στις Σέρρες.

Εν συνεχεία, το Σάββατο 30 Μαρτίου, θα βρεθεί στο Κιλκίς όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα, με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη και με τον Αστυνομικό Διευθυντή της περιοχής κ. Δημόκριτο Δεμερτζίδη. Την ίδια ημέρα θα έχει επίσης συνάντηση και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία “βηματίΖΩ”. Επίσης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κιλκίς της Ν.Δ. και θα συναντηθεί με πολίτες στις 18.00 στο ξενοδοχείο HABITAT Σπάρτης & Αγ. Γεωργίου. Αμέσως μετά θα παρευρεθεί και στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς.

Τη Κυριακή 31 Μαρτίου θα βρεθεί για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη καλεσμένος ως ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Konrad Adenauer για την Ελλάδα και την Κύπρο και η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Μαζί, καθορίζουμε την Ευρωπαϊκή Ατζέντα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace.

Αμέσως μετά την εκδήλωση θα μεταβεί στην πόλη της Έδεσσας όπου θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πέλλας κ. Τζαμτζή Ιορδάνη και εν συνεχεία με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητήριου κ. Ιορδάνη Τσώτσο. Επίσης θα έχει συνάντηση με τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας στους οποίους θα παραχωρήσει και συνέντευξη ενώ στις 19.30 θα βρεθεί με πολίτες της Έδεσσας στο καφέ Τημενιδών, στην πλατεία Τημενιδών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ