close search results icon

Στην Αχαΐα ο Κοντοζαμάνης: Θερμή υποδοχή στον υπ. Ευρωβουλευτή

Στην Αχαΐα ο Κοντοζαμάνης: Θερμή υποδοχή στον υπ. Ευρωβουλευτή

Στην Αχαΐα βρέθηκε ο Βασίλης Κοντοζαμανης.  Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία δήλωσε 

📍 Η Αχαΐα ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας μας στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 


👉 Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα και μέλη του ΔΣ και συζητήσαμε εκτενώς για το επιχειρείν και τις δυνατότητες στήριξης του και για τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η περιοχή. Οι επιχειρηματίες, οι έμποροι και οι καταστηματάρχες αντικατοπτρίζουν την Ελλάδα του μόχθου, της προκοπής και της προόδου.


👉 Στην Πάτρα είχα τη χαρά να επισκεφθώ το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας. Με χαρά διαπίστωσα ότι πολλοί συμπολίτες μας περνούν καθημερινά από το κέντρο, προμηθεύονται εκλογικό υλικό και θέλουν να ενημερωθούν για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη. Στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουμε για την Ελλάδα στην Ευρώπη. 


👉 Η υποδοχή που μου επιφύλαξαν στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας η διοίκηση και το προσωπικό ήταν θερμή. Συναντήθηκα με στελέχη και ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Η συζήτηση εστίασε στις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του ΕΣΥ, ώστε να καλύπτει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του πληθυσμού παρέχοντας τις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας σε κάθε συμπολίτη μας. Χάρηκα πολύ γιατί έργα που είχαμε σχεδιάσει επί των ημερών μου στο Υπουργείο Υγείας υλοποιούνται και σε αυτό το νοσοκομείο.


👉 Επισκέφθηκα και το Νοσοκομείο Αιγίου και συναντήθηκα με τον Διοικητή και στελέχη. Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τα στελέχη της υγείας στα περιφερειακά νοσοκομεία είναι αξιέπαινες και αξίζουν εκτός από την ευγνωμοσύνη μας και τη στήριξη μας. 


👉 Στο Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ στο Ρίο συνομίλησα με τους διασώστες και τα στελέχη του ΕΚΑΒ για τα θέματα που αφορούν στην επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα. Το ΕΚΑΒ επιτελεί σπουδαίο έργο και τα στελέχη του εργάζονται με αυταπάρνηση. 


👉Συναντήθηκα με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΗΜΤΟ Αιγίου συζητώντας για την ανάγκη να κινητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες στις 9 Ιουνίου.


👉Στην Ακράτα είχα τη χαρά να συναντήσω φίλους. Συζητήσαμε για τα ζητήματα της περιοχής αλλά κυρίως για τις προοπτικές ανάπτυξης του πανέμορφου παραλιακού τόξου της Αχαΐας.

fb-img-1716544091692.jpg



👉 Η ημέρα ολοκληρώθηκε με την ομιλία μου σε πολίτες στην Πάτρα. Η συμμετοχή δυναμική και είμαι ευγνώμων γι αυτό. Η παρουσία και στήριξη στελεχών της παράταξης με ιστορία στο νομό με γεμίζει χαρά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου. Είναι ευλογία να έχεις φίλους σε όλη τη χώρα. 


🔵 Οι ευρωεκλογές είναι περισσότερο από μια απλή διαδικασία ψηφοφορίας. Αφορούν το μέλλον μας. Κάθε ψήφος μετράει, καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα επόμενα 5 χρόνια θα επηρεάσουν τις ζωές μας. Στις 9 Ιουνίου πάμε την Ελλάδα μπροστά. Πιο Σταθερά. Κοντά στην Ευρώπη.


#nd

#EUelections

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ