close search results icon

Στο τραπέζι o ΠΑΟΚ με τον Γιαννιτσώτη Γιάννη Μιχαηλίδη

Με βάση το ισχύον συμβόλαιο ο Μιχαηλίδης αμείβεται με 370.000 ευρώ ετησίως.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη άνοιξε μεσούσης της σεζόν και φάνηκε εξ αρχής πως υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το συμβόλαιο του 24χρονου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, με τους Θεσσαλονικείς να δρομολογούν εξελίξεις προκειμένου να τον «δέσουν» για ακόμη περισσότερα χρόνια, σε μία προσπάθεια να διατηρήσουν το ελληνικό στοιχείο εντός της ομάδας.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες η συμφωνία να πάρει επίσημη μορφή. Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε εισηγηθεί θετικά για την παραμονή, αντιλαμβανόμενος το τεράστιο δέσιμο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα και αναγνωρίζοντας το αγωνιστικό comeback που έκανε μετά τον τραυματισμό του.

Με βάση το ισχύον συμβόλαιο ο Μιχαηλίδης αμείβεται με 370.000 ευρώ ετησίως, ενώ έχει και ένα μπόνους συμμετοχής 2.000 ευρώ ανά παιχνίδι, με τους οικονομικούς όρους προφανώς να διαφοροποιούνται στο νέο συμβόλαιο.

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ