close search results icon

Συνάντηση Νίκου Παρούτογλου με την Έφη Αχτσιόγλου

Συνάντηση Νίκου Παρούτογλου με την Έφη Αχτσιόγλου

Στα πλαίσια του προγράμματος περιοδειών της «Νέας Αριστεράς» σε όλη την χώρα και στην Πέλλα η Έφη Αχτσιόγλου επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή την Αλμωπία και τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου. 

Συνοδευόμενη από στελέχη της «Νέας Αριστεράς» η βουλευτής Εφη Αχτσιόγλου επισκέφθηκε το Δημαρχείο στην Αριδαία όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

 Σε δηλώσεις στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Έχουμε ξεκινήσει τις περιοδείες σε όλη τη χώρα για να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο, γιατί έτσι οργανώνεται ένα κόμμα''. Όπως σημείωσε, ο οδικός χάρτης είναι, τέλη Φεβρουαρίου η πρώτη πανελλαδική ιδρυτική συνδιάσκεψη, να έχουμε ένα καλό ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές και τον Σεπτέμβριο οριστικά με εκλεγμένα όργανα, συγκροτημένο κόμμα. H Έφη Αχτσιόγλου μετά από το Δημαρχείο θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγαπλατάνου, την ΑΣΣΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ παραγωγών Αλμωπίας και τους συλλόγους Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Λουτρακίου.
Την Δευτέρα 22 Γενάρη η Έφη Αχτσιόγλου θα μιλήσει σε ανοιχτή συνέλευση στις 7 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά και την Τρίτη 23 Γενάρη σε ανοιχτή συνέλευση στις 6 μμ στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας.

Δείτε τι βίντεο 




received-380837324528641.jpeg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ