close search results icon

Η συνάντηση των Προέδρων Αρχαγγέλου και Περίκλειας με τον ΥφΑΑΤ

Η συνάντηση των Προέδρων Αρχαγγέλου και Περίκλειας με τον ΥφΑΑΤ

Τους πρόεδρος των τοπικών κοινοτήτων Αρχαγγέλου και Περίκλειας Αλμωπίας συνάντησε ο Διονύσης Σταμενίτης.  Οι δύο Προέδροι είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν στα χωριά τους τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στον οποίο επιφύλαξαν θερμή υποδοχή  

20240427-190348.jpg
fb-img-1714280108519.jpg

Αρχικα στον Αρχάγγελο ο Διονύσης Δρενος υποδέχτηκε τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στον οποίο εξέφρασε την ικανοποίηση του από την κοινοποίηση των πορισμάτων του ΕΛΓΑ ενώ συζήτησαν για θέματα που αφορούν την κοινότητα όπως είναι η άρδευση. Άλλωστε όπως είχε τονίσει και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου η λύση στο θέμα της άρδευσης είναι στην πρόταση Σταμενίτη για τα Φωτοβολταϊκά. 

fb-img-1714279975730.jpg


Στην συνέχεια ο Διονύσης Σταμενίτης μετέβη στην Περίκλεια. Ο πρόεδρος του χωριού Διονύσης Φεντας συνοδευόμενος από την σύζυγο του και την κόρη του υποδέχτηκαν τον Υφυπουργό τονίζοντας σε σύντομη δήλωση του την στήριξη της κυβέρνησης προς τον κόσμο της επαρχίας αλλά και την μεγάλη σημασία που εχει για την Πέλλα και τον αγροτικό κόσμο η παρουσία του Διονύση Σταμενίτη στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ