close search results icon

Συνεργασία Μεϊμαράκη- Τζαμτζή για τη νέα ΚΑΠ

Συνεργασία Μεϊμαράκη- Τζαμτζή για τη νέα ΚΑΠ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επισκέφτηκε την Πέλλα όπως είδατε και στο pellanews.gr.   Ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας αναφέρθηκε με ανάρτηση του στην συνεργασία που είχαν για διάφορα θέματα ανάμεσα στα οποία και η νέα ΚΑΠ 

Την Πέλλα επισκέφθηκε στις 19 Μαΐου, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Ευάγγελος Μειμαράκης. Στην Έδεσσα είχαμε συνεργασία για θέματα Ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, (νέα ΚΑΠ). Επισκέφθηκε το περίπτερο της ΝΔ στον πεζόδρομο της Έδεσσας και παρακολούθησε την μουσική εκδήλωση των Γυμνασίων Έδεσσας και Σκύδρας όπου και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Στο καφέ Τημενηδών συνάντησε πολίτες και φίλους της ΝΔ.

fb-img-1716269561039.jpg


Στην Σκύδρα μίλησε στο Ξενοδοχείο Άδωνις στους φίλους της ΝΔ που τον περίμεναν για την κρισιμοτητα των Ευρωεκλογών, τις παρεμβάσεις της ΝΔ για την ΚΑΠ αλλά και την παρέμβασή του μετά από πρόταση των Ποντιακών Σωματείων, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με αποτέλεσμα την αποδοχή του αιτήματος για ψήφιση από το ΕΛΚ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ