close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate από τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate από τον Κασσελάκη

Αρνητική ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στην πρόταση που υπέβαλε η Έφη Αχτσιόγλου στους γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή Debate ανάμεσα στους δύο ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κασσελάκης «όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι».

«Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία» προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζοντας οτι ο ίδιος λέει «ναι» σε «ντιμπέιτ με τον Κ. Μητσοτάκη».

Debate με τον Κ.Μητσοτάκη.

Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.

Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε…

Αίτημα για τη διεξαγωγή debate μεταξύ της ίδιας και του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσε στη Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου, όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Επικοινώνησα με τους άλλους τρεις συνυποψήφιούς μου«, δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ήττα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για τις διεργασίες που γίνονται εν όψει του δεύτερου κύκλου της Κυριακής σε αναζήτηση συμμαχιών.

Η διεκδικήτρια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε πολλές φορές «ανοιχτή» τη μάχη παρά το εις βάρος της αποτέλεσμα και τα προγνωστικά. Παράλληλα είπε ότι έχει ζητήσει να γίνει debate με τον Στέφανο Κασσελάκη εν όψει του δεύτερου γύρου. «Είμαι απολύτως ανοιχτή για το πότε θα γίνει» πρόσθεσε.

«Τα συνθήματα έχουν ένα αίτημα, ωστόσο πρέπει να εξειδικεύονται. Είναι υποχρέωση του κάθε πολιτικού να εξηγεί τι θέλει να κάνει», λέγοντας ότι ο νικητής του πρώτου γύρου «πρέπει να εξηγήσει τις πολιτικές του θέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ