close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας/Κώστας Μπαλτζής: Ο πρώτος με το θάρρος της γνώμης και με ξεκάθαρη θέση

Σαν να φωνάζει στους υπόλοιπους να ξυπνήσουν! Συντάσσεται ανοικτά με την πρόταση των Τεμπονέρα-Κοτσακά. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Τολμηρή; Με ευθύτητα; Και τα δύο μαζί;

Το σίγουρο είναι οτι βρέθηκε εις στον Νομό Πέλλας και τοποθετήθηκε με θάρρος, την επομένη των ευρωεκλογών και σε χρονικό σημείο που η σκόνη τους θα είναι αισθητή και κατά τη διάρκεια του καλοκαιρού, μέσα στον καύσωνα, καθώς ήδη υπάρχουν εξελίξεις. 

Κάποιες είναι "σωσίβιο", όπως ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Πόσο να κρατήσει ένα σωσίβιο; Όσο είσαι στη θάλασσα. Μετά, δεν θα σε βλέπει ο κόσμος απλά με ένα σωσίβιο, χωρίς να έχει ουσία που "φορέθηκε" στη "θάλασσα". Θα βλέπει πλήρη αδυναμία καθώς...αν δεν μπορείς εκτός σωσιβίου έξω από το νερό, άρχισε η κλεψύδρα του 41% να αδειάζει, όπως κι έγινε. 

Κάποιες είναι ένα είδος λύσης για να διαβεί η αριστερά τον Ρουβίκωνα. Κι αφού βλέπουμε οτι οι "γέφυρες" που έκτισε η κάθε πλευρά δεν αρκούν, υπήρξε μια πρόταση, κυριολεκτικά ως γέφυρα, για να δουν το αύριο οι προοδευτικές δυνάμεις. 

Οι Δ. Τεμπονέρας και Αντ. Κοτσακάς είχαν πρόταση, χωρίς να καθίσουν σε ένα τραπέζι... 45 μάστοροι, χωρίς να συζητάνε νυχθημερόν γυρίζοντας γύρω από τον εαυτό τους, σαν το σκυλάκο που κυνηγάει την ουρά του.

Αυτήν την πρόταση, του να καθίσει όλος ο κεντροαριστερός χώρος σε ένα τραπέζι και να δει τον κόσμο κατάματα, απέναντι στα αδιέξοδα, στις πολιτικές που ακολουθούνται, σε όλα αυτά που αναφέρουν κατά καιρούς οι ίδιοι, κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση, όχι μόνο αποδέχεται αλλά συντάσσεται πλήρως με τη δήλωση των δύο Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μπαλτζής.

screenshot-39-2cYtU.png

"Με πλήρες αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Αριστερά και τον ευρύτερο Προοδευτικό χώρο, μα πάνω απ΄ όλα απέναντι στη χώρα μας και τον Ελληνικό Λαό, συντάσσομαι πλήρως με την κάτωθι Δημόσια Δήλωση - Παρέμβαση των σ. Διονύση Τεμπονέρα και Αντώνη Κοτσακά", σημειώνει ξεκάθαρα το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, που κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική αναμέτρηση του 2023, που διετέλεσε επιτυχώς Συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ