close search results icon

Σύσκεψη εργασίας μεταξύ Φουντουκίδη-Σταμενίτη για την αξιοποίηση του Leader

Στην σύσκεψη συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του προγράμματος για τον Δήμο Πέλλας.

Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας, Φίλιππος Μηλώσης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πέλλας, Ιορδάνης Κιοσέογλου και ο Πολιτικός Μηχανικός της Τ.Υ. του Δήμου, Νίκος Σπαθάς.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του Leader για τον Δήμο Πέλλας, καθώς η δράση «Στήριξη για την Τοπική Ανάπτυξη» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, χρηματοδοτεί παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, στην προστασία και στην ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών κλπ.

Ειδικότερα, εξετάσθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης μελετητικά ώριμων προτάσεων που θα υποβληθούν από τον Δήμο Πέλλας, όπως η δημιουργία κολυμβητηρίου στην περιοχή του Πλατανότοπου Γιαννιτσών, η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και η κατασκευή- τοποθέτηση παιδικών χαρών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης "με σωστό προγραμματισμό, μεθοδικότητα και ουσιαστική συνεργασία επιτυγχάνεται ο στόχος για τοπική ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Ο Δήμος Πέλλας, προετοιμάζεται για να καταθέσει προτάσεις που θα συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση και θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την καθημερινότητα των πολιτών".

Από το Γραφείο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ