close search results icon

«Τα λόγια είναι περιττά…» – Κύμα συμπαράστασης στα social media για τη Μαρινέλλα

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

«Τα λόγια είναι περιττά…» – Κύμα συμπαράστασης στα social media για τη Μαρινέλλα

Ήταν λίγη ώρα μετά της 9 το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, όταν οι 5.000 θεατές που είχαν κατακλύσει από νωρίς κάθε γωνιά του Ηρωδείου πάγωσαν. Ήταν η στιγμή που η Μαρινέλλα, ενώ ερμήνευε το «Εγώ κι εσύ», κατέρρευσε στη σκηνή, προκαλώντας ανησυχία τόσο σε όσους είχαν βρεθεί στις μαρμάρινες κερκίδες του αρχαίου θεάτρου όσο και σε εκατομμύρια Έλληνες.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της.

Την ίδια ώρα χιλιάδες είναι οι άνθρωποι που θέλουν με τον τρόπο τους να πουν περαστικά και να εκφράσουν την αγάπη τους για την μεγάλη ερμηνεύτρια. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης προς την Μαρινέλλα, φωτογραφίες της καλλιτέχνιδος αλλά και βίντεο με παλαιότερες εμφανίσεις της,

«Περαστικά στην μεγάλη #Μαρινελλα μας», «Η αγαπημένη μου #Μαρινελλα, είναι μαχήτρια σε όλη τη ζωή», «#Μαρινελλα ο μύθος!! Περαστικά εύχομαι στη μεγαλύτερη εν ζωή Ελληνίδα τραγουδίστρια!», «Η ερμηνεύτρια της καρδιάς μου.Εύχομαι να το ξεπεράσεις» είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα που κυκλοφορούν σήμερα στα social media.

screenshot-14-W2gzj.png
screenshot-15-MnYWA.png
screenshot-16-a94IT.png
screenshot-17-I7eCA.png
screenshot-18-uG2H3.png
screenshot-19-kDRds.png

πηγή: tanea.gr






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ