close search results icon

Τα μύδια Πιερίας "ταξιδεύουν" στο Βέλγιο

Χιλιάδες επισκέπτες τα γεύτηκαν και...είπαν "εδώ είσαι"! 

Συνεχίζεται η προώθηση του φρέσκου Μυδιού Πιερίας, σε νέες αγορές, με τη συμμετοχή των μυδοπαραγωγών της Πιερίας στην έκθεση «HorecaExpo 2023» στη Γάνδη του Βελγίου,στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», που αποτελεί ακόμη μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Στα Showcookingκαι τα Workshops που πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, Έλληνες Σεφ που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και ο διάσημος Βέλγος Σεφ MarkCosters,δημιούργησαν πρωτότυπα και μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας. Οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα φρέσκα Μύδια Πιερίας, σε διάφορες συνταγές, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο σε όλους τους επισκέπτες.

402535890-1631669157242682-4264609358014533214-n-1.jpg

Παρόντες στην «HorecaExpo 2023», η οποία ολοκληρώνεται, αύριο, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας Αναστάσιος Δραγάνης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος και τα μέλη Δημήτριος Δραγάνης και Χρυσούλα Κατσάρα.

402634717-1631669300576001-2787591289233105363-n.jpg
sef-mark.jpg




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ