close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη 9 Ιουλίου

Τα ζώδια την Τρίτη 9 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Σελήνη και Αρης, σήμερα, φέρνουν ένταση, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να μην τα βάλετε με λάθος ανθρώπους. Διαφυλάξτε σχέσεις και συνεργασίες από την έντασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πλανητική συγκυρία δημιουργεί παρασκήνιο, το οποίο δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Το άγχος σας μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τα λάθη, όπως ξέρετε, δεν είναι εύκολο να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία σάς φαντάζει πολύ δελεαστική και ίσως είναι. Όμως, ψάξτε το λίγο καλύτερα. Επίσης, μια νέα γνωριμία εξάπτει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βλέπετε σήμερα, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ότι ένα επαγγελματικό σας σχέδιο έχει καλές προοπτικές για να προωθηθεί και να υλοποιηθεί, και αυτό σας δίνει ικανοποίηση και χαρά.

ΛΕΩΝ: Ενα οικονομικό θέμα χρήζει άμεσης λύσης και αυτό σας δημιουργεί άγχος. Κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για να λυθεί, διαφορετικά οι συνέπειες ίσως και να μη σας αρέσουν καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση μέσα σας εξακολουθεί να υπάρχει, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ό,τι κάνετε. Υπάρχει κίνδυνος ακόμα και ατυχημάτων από απροσεξία ή βιασύνη.

ΖΥΓΟΣ: Τα θέματα της υγείας σας πρέπει οπωσδήποτε να είναι το κυρίως θέμα σας σήμερα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις ανάγκες του οργανισμού σας. Επίσης, μια εκκαθάριση στον εργασιακό σας χώρο δεν θα ήταν άσχημη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα σας απασχολήσουν αρκετά τα αισθηματικά σας σήμερα. Ζητήματα των σχέσεών σας, που έχουν προκύψει εδώ και καιρό, ζητούν απαιτητικά να λυθούν. Μεριμνήστε για να έχετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ζητούν τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας. Καλό είναι να τους την παρέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάντα, όπως θα διαπιστώσετε, υπάρχουν δίπλα σας πρόσωπα, τόσο από τον φιλικό όσο και από τον οικογενειακό σας κύκλο, που έχουν τη διάθεση αλλά και τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχει έρθει η ώρα να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την καλή λειτουργία του οργανισμού σας και με την υγεία σας γενικότερα. Αν έχετε κάποιες ενοχλήσεις, απευθυνθείτε στους ειδικούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείστε ώστε να ασχοληθείτε με τη λύση των εκκρεμοτήτων της προσωπικής σας ζωής σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε καλή θέση προς εσάς και σας δίνει έξτρα συναίσθημα και ευαισθησία.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ