close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Πολλή διασκέδαση, πολύ φλερτ, πολλοί φίλοι και άλλοι τόσοι γνωστοί θα σας δώσουν μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Αδυνατείτε να μείνετε μόνοι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Περίεργα και ασυνήθιστα συναισθήματα σας καταλαμβάνουν και φοβάστε να δράσετε. Απαισιόδοξοι και με μακάβριες σκέψεις, αποφασίζετε να κλειστείτε στον προσωπικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνεστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και ανασφαλείς απέναντι στον σύντροφό σας. Ενα αίσθημα εξάρτησης σας δυσκολεύει να αποφασίσετε για οτιδήποτε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου σας κι αυτό επιβαρύνει τη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, ιδίως στο σπίτι, ψάχνοντας για την παρέα και τις συμβουλές των γυναικών της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ: Καλό το συναίσθημα, ο έρωτας και το πάθος, προσέξτε όμως γιατί μπορεί να μετατραπεί σε κτητική διάθεση. Οσοι βρίσκεστε σε σταθερές σχέσεις μπορεί να αποφασίσετε να γίνετε γονείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να επιστρέψετε στις ρίζες σας, στην παιδική σας ηλικία, και γι’ αυτό θα αναζητήσετε τη συντροφιά των ανθρώπων της οικογένειάς σας. Η εμμονή σας σε παρωχημένες ιδέες δημιουργεί προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Προκύπτουν λανθασμένες εντυπώσεις, παρεξηγήσεις και παρερμηνείες, γιατί ο τρόπος που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε στους άλλους αυτά που θέλετε είναι παραπλανητικός και όχι ξεκάθαρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση, φέρνει προβλήματα στις συνεργασίες, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν στα έσοδά σας. Επίσης προσοχή στα έξοδα σήμερα, γιατί θα παρουσιαστούν ανάγκες που δεν θα μπορείτε να καλύψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μεγάλη σας ανάγκη να σας προσέξουν σήμερα μπορεί να σας ωθήσει να διογκώσετε τα προβλήματά σας, προκειμένου να αποσπάσετε την προσοχή των δικών σας ανθρώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα, αντενδείκνυται για τη λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς λειτουργείτε εν θερμώ και οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι λανθασμένες. Ασχοληθείτε καλύτερα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κάνετε εκμυστηρεύσεις σε φιλικά πρόσωπα και μια γνωριμία, πιθανότατα με μια γυναίκα, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον. Να μην αγκιστρώνεστε από τις γνώμες των φίλων σας για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο συναισθηματισμός σας ενσωματώνεται στην επαγγελματική σας δράση, προσδίδοντάς της μια πιο εκλεπτυσμένη, ευαίσθητη και καλλιτεχνική αίσθηση. Απολαμβάνετε κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ