close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Να φροντίσετε να μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να μην αφήνετε τυχαίους παράγοντες να στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σας, κυρίως στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σας αναστατώνει. Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη. Ευνοούνται τα νέα επαγγελματικά αλλά και ερωτικά ξεκινήματα. Με χαρά και αισιοδοξία, ακολουθείτε το δρόμο της καρδιά σας και δικαιώνεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδοοικογενειακές διενέξεις, κυρίως με τις γυναίκες της οικογένειάς σας. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στις συζητήσεις που κάνετε, γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να κατανοήσετε τα ζητούμενα των συνομιλητών σας και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μικρές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους ή για διασκέδαση θα κάνετε και θα δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας. Οσοι ασχολείστε με τα γραπτά, θα έχετε έμπνευση, ενώ οι επικοινωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα σας φέρνει σε κατάσταση πανικού. Χρήματα που περιμένατε εναγωνίως δεν έρχονται και αισθάνεστε συναισθηματικά χάλια. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί πρόκειται απλά για καθυστέρηση και όχι για ματαίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαψευστούν οι προσδοκίες σας, καθώς δεν είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα σφαιρικά, και θα κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Λειτουργείτε συναισθηματικά και αυτό δεν βοηθά στην επίτευξη των στόχων.

ΖΥΓΟΣ: Το ότι η ψυχολογία σας δεν είναι η καλύτερη δεν δικαιολογεί την άσχημη συμπεριφορά σας, τόσο προς τον περίγυρό σας όσο και προς τους δικούς σας ανθρώπους. Επειδή δεν πάνε τα πράγματα όπως εσείς θέλετε, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συμπεριφέρεστε με αγένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούτε διάφορες απόψεις σχετικά με ένα ζήτημα που σας απασχολεί και δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη. Μπερδεύεστε, μπαίνετε σε διλήμματα και ο εκνευρισμός, το άγχος και το στρες δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Να θυμάστε ότι μόνο με ψυχραιμία έρχονται οι λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται από έναν μεγάλο αριθμό ατόμων. Αποκτάτε φήμη, αναγνωρισιμότητα και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα ταλέντα σας. Μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς, ωστόσο γρήγορα θα δικαιωθείτε ως προς τις επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενα ταξίδι που σχεδιάζατε για καιρό ματαιώνεται. Απογοητευμένοι, προσπαθείτε να βρείτε τρόπο να το ξεπεράσετε. Να έχετε τον νου σας για νομικά θέματα που μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας υποχρεώσουν να κινητοποιηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είστε άντρας, ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας προκαλέσει ερωτικά συναισθήματα και επιθυμίες. Οι γυναίκες παρουσιάζεστε ερωτικά πολύ προκλητικές, καθώς προσπαθείτε να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρόκειται να στεναχωρηθείτε σήμερα, καθώς διαψεύδονται οι προσδοκίες σας και απογοητεύεστε. Μην το βάλετε κάτω όμως. Οι επαγγελματικές συνεργασίες εξακολουθούν να εξελίσσονται και οι σχέσεις να προχωρούν. Μη μένετε πίσω.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ