close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Τα ζώδια την Παρασκευή 19 Ιουλίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Σκέφτεστε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για τα οικογενειακά σας θέματα. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να επιληφθείτε ώστε να αποφεύγονται εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα του οικογενειακού σας περίγυρου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το να μιλήσετε ή να εμπλακείτε σε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας μόνο ένταση μπορεί να φέρει, καθώς καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να δείξει κατανόηση στην άλλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φορτισμένοι ψυχολογικά, με τα νεύρα τεντωμένα από ένα έκτακτο οικονομικό θέμα, ίσως έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας, που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει απολύτως την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαίσθητοι και ευκολοσυγκίνητοι από καταστάσεις και γεγονότα, δεν είστε ψύχραιμοι και επομένως κανένα θέμα σας δεν πρόκειται να προωθηθεί όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ: Καλό είναι να μην αποκαλύψετε τα μυστικά σας σήμερα, ιδιαίτερα σε άτομα που ξέρετε ότι δεν κρατούν το στόμα τους κλειστό και μπορεί να σας κάνουν ζημιά οι αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε κοντά σας τους φίλους σας να σας συμπαραστέκονται, αλλά και να σας συνδράμουν όποτε το χρειάζεστε. Εντονη κοινωνική ζωή, διασκέδαση και καλοπέραση.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Μπορεί εύκολα σήμερα να παρεξηγηθείτε και να παρεξηγήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυσκολίες στα αισθηματικά σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται σιγά σιγά. Να είστε υπομονετικοί και να μη χάνετε την αντικειμενικότητά σας απέναντι στα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθάνεστε αρκετά φορτωμένοι από ένα σοβαρό οικονομικό θέμα σας, που δεν φαίνεται να μπορεί να λυθεί. Ισως θα ήταν καλύτερα να ηρεμήσετε και να αφήσετε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προβληματιστείτε από σχέσεις, αισθηματικές ή φιλικές, αλλά και από συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Δυστυχώς, δεν φαίνεται όλοι να συμφωνούν με τον δικό σας τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δουλειά θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας σήμερα. Οι καλοί συνεργάτες είναι ο παράγοντας που θα σας επιτρέψει να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Στο προσκήνιο η αισθηματική σας ζωή. Τόσο από καινούργιες γνωριμίες που κάνετε οι ελεύθεροι όσο και από τα θέματα των συντρόφων σας οι δεσμευμένοι.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ