close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Εντονη κοινωνικότητα και συναναστροφές έρχονται να συμπληρώσουν την επαγγελματική σας επιτυχία. Γνωριμία με άτομο που σας ανοίγει νέους, ενδιαφέροντες ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα σταματήσουν τα ξαφνικά γεγονότα να έρχονται από το πουθενά, γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να πανικοβάλλεται. Μια οικονομική ευκαιρία έρχεται να σας ικανοποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τη δυνατότητα σήμερα να επιδιώξετε την κοινωνική σας επέκταση γνωρίζοντας ανθρώπους με κύρος, που μπορούν και έχουν τη δύναμη να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες που θα σχηματιστούν αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από σήμερα, θα είναι πολύ βαθιές και σημαντικές. Μέσα από αυτές γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας.

ΛΕΩΝ: Μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία έρχεται να σας δώσει χαρά και ενθουσιασμό. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε όμως τα οικονομικά σας είναι κατ’ εξοχήν ανώριμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος, ανοίγεται εμπρός σας ένα μέλλον σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Θα έχετε δε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα.

ΖΥΓΟΣ: Ο έρωτας που ανθίζει στη ζωή σας αυτό το διάστημα είναι μοιραίος, όμως εσείς γίνεστε κτητικοί, ζηλιάρηδες, ανασφαλείς, και δεν έχετε σιγουριά για τον άνθρωπο που είναι στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σας, μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό ζωής. Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, σε σχέση με τη δέσμευση που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε ομάδες με κοινά ιδανικά ή επιδιώξεις θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες σχετικά με τις επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι προφανές ότι έχετε μπει εδώ και καιρό στη διαδικασία να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Εχετε αποφασίσει να προχωρήσετε μπροστά, ξεκάθαροι από κάθε παράγοντα που μπορεί να εμποδίσει την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ζωή και η καθημερινότητα δεν σταματάνε να σας ξαφνιάζουν. Αλλες φορές δυσάρεστα, άλλες ευχάριστα. Σήμερα, θα σας φέρουν ενώπιον μιας πολύ σημαντικής απόφασης σχετικά με τα ερωτικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αξιόλογοι οι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας, αξιόλογοι και οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σας. Οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής σε ό,τι αφορά τη στήριξη και τη βοήθεια που πρόκειται να λάβετε.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ