close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Ρομαντισμός, αισθησιασμός και έρωτας. Προσεγγίζετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με πολύ δελεαστικές προτάσεις και δεν είναι δυνατόν να αρνηθεί. Δημιουργικότητα και αισθήματα είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που φέρνει στην αγκαλιά σας το αντικείμενο του πόθου σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέματα οικογενειακά, διευθετήσεις των κληρονομικών, αλλά και συζητήσεις μέσα στην οικογένεια θα δώσουν και θα πάρουν σήμερα. Κάποια ξαφνικά γεγονότα που συμβαίνουν ίσως να μην είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε. Ζητήστε τη βοήθεια των μελών της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρόσωπα από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστούν μέσω επικοινωνίας. Είτε σας είναι αρεστά είτε όχι, θα πρέπει να ανταποκριθείτε, είτε για να ξεκαθαρίσετε είτε για να χαρείτε. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα μικρά ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Δεν δείχνετε να έχετε μυαλό για τίποτα άλλο. Διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων ενδείκνυται σήμερα, γιατί ίσως να μη βρείτε καλύτερη ευκαιρία. Οικονομική άνοδος και σταθεροποίηση των εισοδημάτων.

ΛΕΩΝ: Μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας θα έρθουν οι περισσότερες από τις επικοινωνίες σας σήμερα. Ακόμα και ο έρωτας εμφανίζεται ως ένα προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ευνοούνται το εμπόριο και οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλετε να απομονωθείτε και να τα «πείτε» με τον εαυτό σας. Να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να τα βρείτε με τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην ενδώσετε στον γενικότερο εκνευρισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η συμμετοχή σας σε ομάδες σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και σας φέρνει σε επαφή με νέες ιδέες, που βοηθούν τη ζωή και την καθημερινότητά σας με θετικό τρόπο. Διασκεδάζετε, χαίρεστε και περνάτε καλά με τους φίλους σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία σάς φέρνει ενώπιον ανθρώπων που μπορούν, έχουν τη δύναμη και θέλουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο στίβο της ζωής. Οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται και υπάρχουν πολλοί συνεργάτες που σπεύδουν να βοηθηθούν από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ούτε η καθημερινότητα είναι στις προτεραιότητές σας σήμερα ούτε η ρουτίνα της δουλειάς ούτε οι υποχρεώσεις ούτε τίποτε. Σήμερα, ο νους σας τρέχει στις διακοπές. Οργανώνεστε και προετοιμάζεστε για εξόρμηση, και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ρομαντισμός στις ερωτικές σχέσεις δίνει χαρά τόσο σε σας όσο και στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια αγάπη που φέρνει στη ζωή σας ένα πρόσωπο ρομαντικό, αισθησιακό και πάνω απ’ όλα αληθινό σ’ αυτά που σας δείχνει ότι νιώθει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συνεργασίες πηγαίνουν πολύ καλά, καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Μην παίρνετε όμως τόσο πατριωτικά το θέμα της εξέλιξής τους, γιατί αποσπάται η προσοχή σας και από άλλα που είναι εξίσου σημαντικά. Εύνοια δίνεται στις σχέσεις κάθε είδους

ΙΧΘΥΕΣ: Μικρές ενοχλήσεις υγείας μπορεί να γίνουν μεγάλα προβλήματα, αν δεν τα προσέξετε και δεν ασχοληθείτε. Ξεκαθαρίσματα στο χώρο της δουλειάς θα σας ανακουφίσουν από το άγχος και την ένταση. Εξυγίανση παντού. Υπάρχει και πιθανότητα να αποκτήσετε κατοικίδιο.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ