close search results icon

Ταϊλάνδη: Βγήκε ζωντανή από το σφιχταγκάλιασμα πύθωνα 4 μέτρων [Βίντεο]

Το τρομερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Samut Prakan, κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ.

Ταϊλάνδη: Βγήκε ζωντανή από το σφιχταγκάλιασμα πύθωνα 4 μέτρων [Βίντεο]

Την τύχη με το μέρος της είχε μία 64χρονη στην Ταϊλάνδη, όταν δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της από έναν πύθωνα τεσσάρων μέτρων και άνω των 20 κιλών, ο οποίος, αφού τη δάγκωσε αρκετές φορές, την εγκλώβισε με το σώμα του και προσπάθησε να τη συνθλίψει.

Το τρομερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή Samut Prakan, κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόγκ. Η Αρόμ Αρουνρόι, μετά την απελευθέρωσή της από αστυνομικούς, δήλωσε πως πρώτα ένιωσε το δάγκωμα του τεράστιου φιδιού, ενώ έπλενε το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια το σφιχταγκάλιασμά του. Πρόσθεσε ότι προσπάθησε και πάλεψε μαζί του, ενώ φώναζε για βοήθεια, όμως κανείς δεν την άκουγε.

Κάποια στιγμή, άρπαξε το κεφάλι του φιδιού με την ελπίδα ότι θα την άφηνε, αλλά εκείνο «συνέχιζε να με στραγγαλίζει» είπε. Τελικά, την άκουσε ένα γείτονας που κάλεσε σε βοήθεια σχεδόν δύο ώρες μετά, γύρω στις 10 το πρωί.

Η 64χρονη απελευθερώθηκε με τη βοήθεια τη αστυνομίας, αλλά και μία διασωστικής ομάδας που έσπευσε στο σημείο, ενώ αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδη φίδια, αλλά τα δαγκώματά τους μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις. Σκοτώνουν τη λεία τους, τυλίγοντας και σφίγγοντάς την μέχρι ασφυξίας.

Περίπου 12.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν σε θεραπεία για δαγκώματα δηλητηριωδών φιδιών και ζώων στην Ταϊλάνδη το 2023, σύμφωνα με το γραφείο εθνικής ασφάλειας υγείας της χώρας. Σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία, 26 άνθρωποι πέθαναν από δάγκωμα φιδιού πέρυσι.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ